Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han crowdfundar – för att kunna operera sin sköldpaddas penis

- 24/04/2014, 22:05 -
Miles och Cedric.
1 av 2

Miles och Cedric.

© SWNS Group / Jon Rowley

Har ont.
2 av 2

Har ont.

© SWNS Group / Jon Rowley

I bland är det tur att man kan fråga internet om pengar. Som när ens sköldpadda behöver en penisoperation.

BRISTOL. Man kan använda crowdfunding på många olika sätt. Som för att ta sig in i riksdagen. Eller för att göra feministisk tentakelporr. Eller bara för att ha råd att låta sin sköldpadda genomgå en penisoperation.

Fråga bara 27-årige Miles Jelf från Bristol. Han adopterade sköldpaddan Cedric som tidigare ägts av en vän till honom men insåg snart att djuret led av en svullen penis.

"En massa smärta"

Men själv har han inte råd att betala de 1 660 kronor som operationen för att åtgärda det hela skulle kosta. Därför försöker han nu att samla in pengar till det hela på nätet.

– Det orsakar honom en massa smärta, och du kan se det på honom när han går runt att det gör väldigt ont på stackaren, säger Miles till Bristol Post.

Som tur är verkar det hela nu lösa sig. Han har nämligen redan lyckats samla in närmare 5 500 kronor och Cedric kommer att opereras så snart han lyckats gå upp tillräckligt mycket i vikt för att klara av ingreppet.