Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blev beroende av nätporr – nu vill han gifta sig med datorn

- 06/05/2014, 21:50 -
Chris Sevier från Florida vill knyta banden med sin Mac-dator efter att ha blivit beroende av nätporr.

Chris Sevier från Florida vill knyta banden med sin Mac-dator efter att ha blivit beroende av nätporr.

AP/Scanpix

Vi är många som har ett mycket nära förhållande till våra smartphones och laptops. Men Chris Sevier från Florida tar det till en helt ny nivå.

USA. Advokaten Chris Sevier från Florida hamnade i ett porrberoende, så starkt att han började föredra att ha "sex med datorn" framför att ha sex med en riktig kvinna, skriver Daily dot.

Nu vill han gifta sig med sin Mac-dator och har lämnat in en motion till staten för att få dem att godkänna giftermålet

Sevier försvarar giftermålet med den udda motiveringen att "om homosexuella nu kan gifta sig så bör jag kunna gifta mig med det sexuella objekt jag föredrar". I detta fall en Mac-dator fylld med porr. 

Utmanat lagen förr

Enligt Daily dot är det oklart om Sevier verkligen inte kan ha en sexuellt liv utanför kontexten att masturbera till internetporr, detta då det inte är första gången som advokaten utmanar lagen.

Senast förra sommaren försökte han stämma Apple för att ha misslyckat skydda honom från "nätporrens ondska", eftersom nätporren hade förstört hans äktenskap. Hans äktenskap med en livs levande kvinna.

Men oavsett om den senaste motionen om att få gifta sig med sin dator är galenskap eller ren ironi så är en sak i alla fall säker – det lär dröja innan klockorna klingar för Sevier och hans Mac.