Chris Sevier från Florida vill knyta banden med sin Mac-dator efter att ha blivit beroende av nätporr.
Chris Sevier från Florida vill knyta banden med sin Mac-dator efter att ha blivit beroende av nätporr. - Foto: AP/Scanpix

Blev beroende av nätporr – nu vill han gifta sig med datorn

Vi är många som har ett mycket nära förhållande till våra smartphones och laptops. Men Chris Sevier från Florida tar det till en helt ny nivå.


Stämde Apple

Nyheter24 uppmärksammade Chris Seviers stämning mot Apple förra sommaren. 

Läs artikeln här.

USA. Advokaten Chris Sevier från Florida hamnade i ett porrberoende, så starkt att han började föredra att ha "sex med datorn" framför att ha sex med en riktig kvinna, skriver Daily dot.

Nu vill han gifta sig med sin Mac-dator och har lämnat in en motion till staten för att få dem att godkänna giftermålet

Sevier försvarar giftermålet med den udda motiveringen att "om homosexuella nu kan gifta sig så bör jag kunna gifta mig med det sexuella objekt jag föredrar". I detta fall en Mac-dator fylld med porr. 

Utmanat lagen förr

Enligt Daily dot är det oklart om Sevier verkligen inte kan ha en sexuellt liv utanför kontexten att masturbera till internetporr, detta då det inte är första gången som advokaten utmanar lagen.

Senast förra sommaren försökte han stämma Apple för att ha misslyckat skydda honom från "nätporrens ondska", eftersom nätporren hade förstört hans äktenskap. Hans äktenskap med en livs levande kvinna.

Men oavsett om den senaste motionen om att få gifta sig med sin dator är galenskap eller ren ironi så är en sak i alla fall säker – det lär dröja innan klockorna klingar för Sevier och hans Mac.

/
/
Mac
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

2 timmar sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.