Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna solbadade naken i fönster – ingen bilkrock

Har maningen balkong kan man sola genom fönstret
1 av 1

Ett ovanligt sätt att sola.

Reddit

Nyheter | 18/06/2014 22:32

Bilden är äkta, men storyn är det inte. Här är originalartikeln – och Nyheter24:s pudel.

UPPDATERAD. Den här artikeln publicerades efter att flera internationella medier uppmärksammat bilden på den nakna, solbadande kvinnan. Nu visar det sig dock, efter lite närmare granskning av Huffington Post, att bilden är gammal och troligtvis från Estland – inte Österrike.

Det var den österrikiska tidningen Heute som publicerade bilden igen i år efter ett "läsartips". Egentligen lades den upp redan 2012 på Reddit.

Vi får helt enkelt lov att be om ursäkt – och pudla.


Här är originalartikeln för den som ändå vill läsa:

WIEN. Kvinnan solade naken och hade placerat underkroppen utanför fönstret för att få maximal effekt. Samtidigt så krockade två bilar på gatan utanför, skriver brittiska Daily Mail.

Enligt Michael Kienast, som befann sig på platsen ifrågasatte den ena bilföraren hur den andre kunnat köra rätt in i hans bil.

– Föraren i den bilen svarade: "Jag är ledsen, jag blev distraherad" och pekade upp mot fönstret, säger Kienast till Daily Mail.

Enligt honom ska den andre föraren då ha svarat att han "förstod vad han menade".

När polisen väl kom till platsen ska ett flertal bilar ha blockerat gatan, skriver Daily Mail. Kvinnan ska dock ha återvänt in i lägenheten.