Precis så här snygg kan din toast-selfie bli.
Precis så här snygg kan din toast-selfie bli. - Foto: Emma Spike/Daily Mail

Nu kan du få din selfie på frukostmackan

Har selfien gått alldeles för långt? Vem vet, nu kan den i alla fall ha tagit sig hela vägen till frukostbordet och din rostmacka.


Det stämmer. Nu kan den som vill och slås av det plötsliga behovet att bränna ner en selfie i frukostmackan helt enkelt göra det.

En mer personlig rostmacka

The Vermont Novelty Toaster Corporation i Vermont i USA erbjuder nämligen en tjänst där kundernas egna bilder används för att göra rostmackan lite mer personlig. Brödrosten, vilken sägs skapa en gyllenbrun brödskiva med bildtryck i en snäppet vassare rostningsgrad, ska enligt Daily Mail kosta strax över 500 kronor styck.

"Nymodigast i världen"

Företagets ordförande, Galen Dively, menar att det inte finns någon liknande produkt i hela världen.

– Det här är den mest nymodiga brödrosten i världen, ska han ha sagt till nyhetsbyrån Reuters.

Jesus-macka

Enligt Daily Mail började det hela med att de stod och rostade Jesus-avbilder i bröd i en lada på landsbygden i Vermont. Dively säger att de under flera år sedan arbetat med att få ner kostnaderna, så att de kan erbjuda produkten till fler än de med tjocka plånböcker. I år verkar det till slut ha lossnat.

– Nu begränsas vi bara av vår egen kreativitet. Vi skapar en helt ny marknad, med personliga avtryck på rostmackor som är tillgänglig för alla, säger han.

Och känns en toast-selfie lite väl, så finns det även peace-tecken, jesus-avbilder och mycket mycket mer – allt för en mer personlig frukostmacka.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!