Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fejkade sin egen död – för att slippa gifta sig

Hennes blivande make låtsades vara död.
1 av 2

Hennes blivande make låtsades vara död.

Faksimil

Det blev inget bröllop.
2 av 2

Det blev inget bröllop.

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter | 19/08/2014 21:44

Bröllopsplanerna slutade inte riktigt som tänkt.

De skulle ha varit lyckligt nygifta, om det inte vore för att han låtsas vara död.

23-åriga brittiskan Alex Lanchester blev hjärtekrossad när telefonen ringde och hon lyfte luren och fick prata med, vad hon trodde, var hennes blivande makes far.

”Alex, det här är Tuckers pappa, det finns inget lätt sätt att säga det här på… men Tucker är död”.

23-årige amerikanen Tucker Blandford, hennes fästman som hon snart skulle gifta sig med, påstods ha dött i en bilolycka.

Ringde upp föräldrarna

Alex värld föll samman. Men när hon tog telefonen för att ringa Tuckers mamma i USA och beklaga sorgen fick hon ett aningen oväntat svar: Tucker var inte alls död. Och inte bara det – mamman hade heller ingen aning om att hennes son snart skulle gifta sig, det hade han nämligen inte berättat, skriver Mirror.

Var han själv

Det visade sig snart att det var den blivande brudgummen själv som fått väldigt kalla fötter och ringt sin blivande hustru och låtsas vara sin egen far – helt enkelt för att slippa gifta sig. 

– Jag är en hemsk, hemsk person. Jag vet att jag inte borde ha sagt till henne att jag var död, men jag visste inte vad jag skulle göra, säger han själv till sitt försvar när en reporter senare konfronterade honom, enligt Daily Mail.

Glad att slippa honom

I ett videoklipp, publicerat på dagen som var tänkt att vara dagen D, den 15 augusti, säger Alex att hon är glad att de aldrig hann till altaret. 

Se klippet här: