Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fejkade kidnappning – för att festa och slippa umgås med flickvän

- 26/08/2014, 22:31
Vad är väl en livrädd flickvän jämfört med en öl med gänget? tänkte mannen kanske.

Vad är väl en livrädd flickvän jämfört med en öl med gänget? tänkte mannen kanske.

TT

En brittisk man var mer än lovligt trött på att vara hemma med flickvännen. Så han gjorde vad som krävdes för att få festa med polarna – och åkte dit.

När en brittisk man varit ute och festat hela natten hörde han av sig till sin flickvän som väntade hemma. Men beskedet var dramatiskt – han sa att han blivit kidnappad och att en man krävde 50 pund (570 kronor) för att släppa honom.

Flickvännen blev livrädd och ringde polisen – då visade det sig att mannen fejkat allting. Anledningen? Han ville slippa sin partner och festa vidare med killgänget, skriver Sky News.

"Ett av de dummaste fallen jag arbetat med"

Varken flickvännen eller myndigheterna tyckte att mannens upptåg var särskilt fyndigt. Ett dussintal poliser deltog i sökandet efter den 32-årige mannen, som till slut hittades nära sitt hem. Han hade varit på en hemmafest i närheten.

Enligt polisen lades stora resurser ned på att hitta den "kidnappade" 32-åringen.

– Det här är onekligen ett av de dummaste och mest oansvariga fallen jag arbetat med, säger inspektör Jo Dawson till Sky News.

32-åringen straffades med böter för att ha slösat polisens tid och resurser.