Onsdag 21 Apr
Stockholm

Det här är det vidrigaste någonsin – men är det på riktigt?

Skröna?
1 av 4
Skröna?. Foto:
2 av 4
3 av 4
4 av 4

VARNING: Detta kan vara det äckligaste vi någonsin sett.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En nyhet som har börjat cirkulera på nätet berättar om hur en ung tjej i Kirghizistan, i Centralasien, går till doktorn och klagar på svåra magsmärtor.

Efter en undersökning beslutar läkarna för att skära upp henne och i magen hittar de en fem kilo tung hårboll. Huffington Post skrev om nyheten, och bilderna har fått viral spridning. 

Skröna?

Men det är inte första gången hårbollen dyker upp i nyhetsfeeden. Bilderna på hårbollen kommer fram då och då. Det gemensamma för nyheterna är att det alltid är en ung tjej, landet varierar mellan Kina, Indien och andra asiatiska länder. Även vikten på hårbollen varierar från ett halvt kilo upp till fem kilo. 

Så någon tjej i Kirgizistan med en femkilos hårboll i magen finns det inte. Men bildernas ursprung är okänt. De tidigaste källorna sträcker sig tillbaka till 2007.

Vill du ändå se videon som Huffington Post nyligen länkade till, så finns den nedan. Dock vill vi varna för sjukt äckligt grafiska bilder och säga att vi önskar att vi aldrig tryckt på play. Enjoy!

Se klippet här.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela