WTF!!? Det här är alltså en mutant-gris?

Den här lilla kultingen som föddes i Kina ser inte direkt ut som andra grisar.


YANAN. Kan det här verkligen stämma? Vi vet inte helt säkert, men bilderna på den här stackars grisen flyger hur som helst runt världen nu.

Bild: Faksimil Youtube

Grisen ska ha fötts i Kina som en av nitton kultingar – men det var den enda som såg avvikande ut. Men tyvärr blev den lille inte gammal. Mamman avvisade grisen, och inte ville den ta till sig mjölk från flaska heller.

– Det är synd att den dog. Jag hade kunnat tjäna stora pengar på den grisen, folk ringde och erbjöd mig stora summor, säger bonden Tao Lu enligt norska TV2 som i sin tur hänvisar till CEN.

Bild: Faksimil Youtube

Just norska TV2 har också grävt lite djupare och pratat med biologen Anders Kofoed.

– I naturen sker detta då och då, men som regel blir djur med sådana fel aldrig födda, säger han till tv-kanalen.

Bild: Faksimil Youtube

Däremot är han inte överraskad över att grisen dykt upp just i Kina.

– I Kina föds det omkring en halv miljard grisar varje år. Det är fler grisar än vad det finns människor i USA. Senast 2012 så föddes det en gris som med lite god vilja ser ut som en apa, säger han till norska TV2.

Problemet där är bara att de bildsätter det hela med bilder som spreds redan 2008Så om den nya grishistorien är fullständigt trovärdig? Vi får väl hoppas det – för ett stort antal medier runt om i världen har rapporterat om "människogrisen".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!