1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Jepp, det är ett lamm som ser ut som en gammal gubbe

Har det verkligen fötts ett lamm som ser ut som en grinig gammal gubbe?


Well, det är väl lite oklart men en bunt brittiska tabloider hävdar det. Men som bekant är sällan brittiska Metro, Daily Mail och Daily Star de absolut stabilaste källorna i medievärlden. Men de säger hursomhelst att den här videon är på riktigt.

Enligt Metro, som för övrigt skriver att lammet ser ut som "antikrist", handlar det om ett ryskt får som ska ha fötts i Dagestan. Blasius Lavrentiev, bonden vars får som gett liv åt det säregna fåret, säger enligt tidningen att han fick en chock när han såg "en gammal mans håriga ansikte" titta tillbaka på honom när han tog sig en närmare titt.

Daily Star i sin tur skriver att en cirkus försökt köpa loss lammet från Blasius, som dock ska ha vägrat trots en rejäl betalning så han tycks ha blivit lite fäst vid sitt djur.

Om den är på riktigt? Vi vet fortfarande inte – men vi lutar starkt åt att det oavsett inte handlar om antikrist.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det här lammet antikrist?
Tack för din röst!
Senaste nytt

20 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.