Penis!
1 av 4
Penis! - Foto: TVShinjuku
2 av 4
- Foto: TVShinjuku
3 av 4
- Foto: TVShinjuku
4 av 4
- Foto: TVShinjuku

Här hyllas stålpenis på enorm snoppfestival

I Kawasaki i Japan har man en hel festival – för att hylla penisar.


Välkommen till Kawasaki där man firar Kanamara Matsuri, även kallad fallosfestivalen. Lokalinvånarna kallar det för ”penisfestivalen” eftersom man helt enkelt firar mannens könsorgan.

Festivalen har sitt ursprung från 1600-talet då prostituerade vallfärdade till en penishelgedom för att be för att deras affärer skulle gå bra och om skydd mot könssjukdomar.

Ska öka medvetenheten kring sex

Numera är festivalen mer för att öka medvetenheten kring säkert sex. Festivalen går av stapeln den 5 april varje år och gatorna är då fyllda med penisar och alla butiker pryds med penissouvenirer.

Till exempel godis!

Och konst!

Och roligt pynt!

Se ett längre klipp här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
skulle du vilja gå på penisfestival?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.

Man hittad död – polisen misstänker mord

En man i 30-årsåldern hittades på onsdagen död utomhus i ett område i Katrineholm. Omständigheterna gör att händelsen utreds som ett misstänkt mord, uppger polisen.

Putin: F-16-plan kan attackeras i andra länder

F-16-plan som är tänkta att används av Ukraina mot Ryssland kan attackeras av ryska styrkor, även om de står vid Natos flygbaser i andra länder. Det säger Rysslands president Vladimir Putin enligt den statliga nyhetsbyrån Tass, rapporterar internationella medier.