1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

26-åriga Sarah lever på att äta och fisa på nätet

Har hon världens matigaste jobb?


Sarah Reign, 26, har garanterat ett skummare jobb än vad du har. Hon drar nämligen in en jädra massa para på att äta fet mat, bada i glass och fisa i webcam. Sarah, som är en så kallad "feedie" kan enligt Daily Mirror tjäna upp mot 15 000 kronor per webcam-session.

Allting började när Sarah, som bor i USA, gick med i ett webcam-community för överviktiga, och märkte att hon snabbt fick mycket uppmärksamhet. Så hon startade upp en egen webcam-kanal som snabbt blev en succé.

– Det blev en ego-boost, och jag gillar att visa upp mig, så jag tänkte "varför inte?", säger Sarah till Daily Mirror.

Nu letar dessutom Sarah efter den stora kärleken. Genom sitt jobb har hon fått mängder av erbjudanden om att gå ut på dejt.

– Män bjuder ut mig hela tiden, men oftast är det i England eller Tyskland, där jag har många fans. Men om de var i USA hade jag gärna dejtat, säger Sarah Reign.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du gå på dejt med Sarah Reign?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män i Haparanda döms till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Växjö

"Två personbilar kolliderar i rondellen på Söderleden.", skriver polisen på sin hemsida.

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.