Man hade ont i örat – film visar en stor spindel som tittar ut

Men hela filmen verkar faktiskt vara fejkad.


Bruce Branit från Missouri i USA lade tidigare upp en film som visade att han hade en stor spindel som gömde sig i hans öra. Filmen fick stor spridning och både Daily Mail och Mirror skrev om det som hänt.

På filmen ses hur en stor spindel kryper ut ur örat, för att sen snabbt ta sig in igen. Efter att Bruce la ut filmen på Youtube har flera personer spekulerat i om filmen är fejkad, och nu verkar det faktiskt stämma. På en blogg som ska tillhöra Bruce Branit skriver han själv att filmen inte är riktig, och han visar också hur han skapade spindeln digitalt.

The Mirror skriver att det trots allt inte är en helt osannolik historia. Det finns flera rapporter om spindlar som bosatt sig i människors öron tidigare. Exempelvis hittade den brittiska popstjärnan Kate Melua en spindel i sitt öra förra året. Här är den i alla fall, den fejkade filmen.

Texten har uppdaterats

/
/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Polisen i Sigtuna rapporterar om bedrägeri

"Tullpersonal på Arlanda anträffar en resenär med en större mängd kontanter i väskan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.