Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man hade ont i örat – film visar en stor spindel som tittar ut

- 31/05/2015, 14:50 -
1 av 2

Faksimil Youtube

2 av 2

Faksimil Youtube

Men hela filmen verkar faktiskt vara fejkad.

Bruce Branit från Missouri i USA lade tidigare upp en film som visade att han hade en stor spindel som gömde sig i hans öra. Filmen fick stor spridning och både Daily Mail och Mirror skrev om det som hänt.

På filmen ses hur en stor spindel kryper ut ur örat, för att sen snabbt ta sig in igen. Efter att Bruce la ut filmen på Youtube har flera personer spekulerat i om filmen är fejkad, och nu verkar det faktiskt stämma. På en blogg som ska tillhöra Bruce Branit skriver han själv att filmen inte är riktig, och han visar också hur han skapade spindeln digitalt.

The Mirror skriver att det trots allt inte är en helt osannolik historia. Det finns flera rapporter om spindlar som bosatt sig i människors öron tidigare. Exempelvis hittade den brittiska popstjärnan Kate Melua en spindel i sitt öra förra året. Här är den i alla fall, den fejkade filmen.

Texten har uppdaterats