Ser du det? Läskiga spökfigurer förbryllar i den lilla staden

- 02/06/2015, 15:59
Ett spöke?
1 av 4

Ett spöke?

Facebook

Till vänster – en kvinna i röd klänning. Om man tror på spöken.
2 av 4

Till vänster – en kvinna i röd klänning. Om man tror på spöken.

Facebook

Bevis?
3 av 4

Bevis?

Facebook

Nä, det finns nog inga spöken.
4 av 4

Nä, det finns nog inga spöken.

Facebook

Beskrivs som världens "spöktätaste stad"

Världens spöktätaste (ja, det är ett ord nu) stad kan mycket väl ligga i Australien. Enligt Mirror så har det de senaste fem åren nämligen rapporterats om en massa paranormal aktivitet i den annars rätt okända staden Toowoomba.

Vilket ska bevisas, och hur skulle man kunna göra det bättre än med en Facebookgrupp. En Facebookgrupp full med läskiga bilder som skickats in på läskiga saker i den läskiga staden.

Bild: Facebook

Till staden har även spökexperten Darren Davies kommit – och han har dessutom plockat med något som Mirror beskriver som "högteknologisk spökjagarutrustning". Om han hittade några spöken får väl ses som fett oklart (antagligen inte) men han har i alla fall slagit fast varför så många ser spöken i staden och speciellt på en pub som han undersökte.

– Den har en ganska mörk historia och har sett en serie dödsfall, både naturliga och andra, säger han till Tawoomba Chronicle enligt Mirror.

Bild: Facebook

Även ett gäng andra spökexperter har varit på plats i staden för att kika lite närmare på alla de spöken som alltså uppges kila omkring i staden, bland annat et ett berömd spöke som ska se ut som en kvinna i en röd kvinna.

Bland annat är Aaron Mulligan, enligt Mirror, övertygad om att spöket är en kvinna som dog 1944 vid namn Elizabeth Perkins. Vi är mindre övertygade om förekomsten av spöken överhuvudtaget men är glada över att Mulligan hittat vad han letade efter!

Bild: Facebook