Här kan du gå på yoga – med rumpan bar

"Du får en frihetskänsla".


Naken-yoga? Ja, det är precis som det låter, och det beskrivs av Daily Mail som en uppåtgående trend. Bland annat har Twisting Peacock Yoga i Perth, Australien, börjat låta folk nå sin fina form i ett naket tillstånd.

Passet genomförs med olika typer av yoga, och det är endast kvinnor som deltar.

Bildkälla: Instagram

– Det handlar om att stärka kvinnor och frigöra dem från osäkerheten över sina kroppar, säger Melissa Howard, studions ägare, till Daily Mail, och fortsätter:

– Du får den här frihetskänslan och det är förlösande.

Bildkälla: Instagram

Hittills har Twisting Peacock Yoga haft tre pass. Howard berättar att klasserna lockar kvinnor i olika åldrar, och att de flesta är nervösa till en början, men att många sedan släpper det och helt glömmer bort att de är nakna, skriver Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

En 30-årig kvinna döms till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel på sin dotter i Ångermanland. Kvinnan ska ha gett flickan läkemedel och injicerat bakterier i henne i syfte att göra henne sjuk.

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.