Blev av med körkortet – glider runt i barbie-bil

- 04/09/2015, 07:56 -
Blev av med lappen.
1 av 4

Blev av med lappen.

Twitter

Men hittade ny "bil".
2 av 4

Men hittade ny "bil".

Twitter

Och den är cool, eller?
3 av 4

Och den är cool, eller?

Twitter

Kanske inte jättecool.
4 av 4

Kanske inte jättecool.

Twitter

Collegestudenten Tara Monroe låter sig inte stoppas av ett avstängt körkort. Nu gör hon succé på campus med sin barbiebil.

Det var när 20-åriga Tara Monroe vägrade att blåsa ett alkoholtest efter en konsert som hennes körkort blev indraget. Men att förpassas till en cykel lockade inte. Alls.

– Att cykla på campus suger. Alltså, verkligen suger, säger hon till lokaltidningen My San Antonio.

I stället lyckades hon fynda ett nytt fordon för 60 dollar på annonssajten Craigslist – en batteridriven barbie-bil. Bilen, som kan komma upp i hastigheter om ungefär 8 kilometer i timmen, är numera döpt till Charlene, efter dess tidigare ägare.


Bildkälla: Twitter

Nu har Charlene blivit Tara Monroes trogna följeslagare, något som orsakat mängder av humoristiska snapchats och skratt bland studenterna på University of Texas och Texas State.

– De flesta tycker inte att det jag och mina kompisar gör är roligt, utan mest omoget. Därför förväntade jag mig inte en så här stor reaktion, säger hon till My San Antonio.

Och trots ett förlorat körkort är hon nöjd med livet som barbiegirl.

– Det här är det bästa sättet jag kunde ha fått mina femton minuter i rampljuset, säger hon till My San Antonio och fortsätter:

– I grund och botten är det bästa beslutet jag tagit på college, än så länge.