Du har aldrig sett någon som är så här sugen på nya iPhone

När tjejen och killen står och diskuterar i butiken urartar diskussionen snabbt och tjejen klär av sig helt naken. Men varför?


Människor brukar ofta ta till desperata och drastiska åtgärder för att få de senaste Apple-produkterna i sin ägo. Frågan är om inte den här historien, som omskrivits i flera internationella medier, tar priset.

Nyheten, som ursprungligen kommer från Kina, och det tillhörande klippet, sprids nu över internet. Videon visar hur en tjej och en kille står och diskuterar i en butik. Det hela övergår i ett bråk och paret, de båda sägs vara tillsammans, verkar inte alls komma överens.

Plötsligt börjar tjejen klä av sig, framför de chockade åskådarna. Skälet ska enligt flera medier vara att pojkvännen vägrade köpa en iPhone 6s till sin flickvän.

Det udda argumentationsknepet verkar dock inte fungera, i stället eskalerar bråket när killen går iväg. Tjejen följer efter och knuffar på honom. En äldre kvinna plockar till sist upp kläderna och ger dem tillbaka till tjejen som klär på sig.

Om det blev någon ny lur förtäljer inte storyn.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!