Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon kunde inte sluta tänka på sex – hade ovanlig sjukdom

- 30/09/2015, 18:39
1 av 2

tt bild/twitter

Blev en knubbig fitta.
2 av 2

Blev en knubbig fitta.

tt bild

Rose trodde hon var galen när hon såg könsorgan överallt. Men det visade sig att hon led av ovanliga tvångstankar.

Vid första anblick verkar 29-åriga Rose Bretécher från England vara som vilken ung kvinna som helst. Men Rose är drabbad av en sjukdom som höll på att förstöra hennes liv. Redan i tonåren drabbades Rose av tvångstankar som gör att hon inte kunde sluta tänka på sex. Vad hon än ser, oavsett sammanhang, så tänkte på hon sex.

Den här typen av tvångstankar är mycket ovanliga, och kan leda till extremt konstiga situationer. Till exempel gå Rose en gång en film där Jake Gyllenhaal medverkade , och berättar hur hans ansikte "smälte ihop till en knubbig vagina", skriver The Guardian.

Blev en knubbig fitta.

– Jag kunde kolla på ett sugrör och se en penis, sen kolla på när någon sög på det, säger Rose.

Sjukdomen började göra henne vansinnig, och ledde till att Rose blev paranoid och ångestfylld. Det gick till och med så långt att hon blev självmordsbenägen.

Men när hon blev diagnosticerad så fick hon hjälp genom terapi , och nu har hon skrivit en bok om sin åkomma för att kunna hjälpa andra, skriver The Guardian.

– Jag var inte galen. Jag var inte homofob eller pedofil. Jag var sjuk, säger Rose till The Guardian.

tänker du mycket på sex?