Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Mördare skar sin penis i delar – för att den skulle se ut som gud

- 02/10/2015, 11:25
Mördaren ville att penisen skulle likna egyptiska guden Apep.
1 av 3

Mördaren ville att penisen skulle likna egyptiska guden Apep.

wikimedia commons/omaha police dep.

Nikko Jenkins mördade fyra personer 2013.
2 av 3

Nikko Jenkins mördade fyra personer 2013.

omaha police dep.

Apep.
3 av 3

Apep.

wikimedia commomns

Kallblodige mördaren Nikko Jenkins tyckte tydligen att hans penis inte liknande en egyptisk gud tillräckligt mycket. Då försökte han lösa det så här.

Rättegången mot mördaren Nikko Jenkins i Omaha i USA har tagit en ny sjuk vändning. Jenkins, 29, har tidigare tatuerat in egyptiska hieroglyfer i ansiktet och skurit sig själv i tungan för att likna en orm, men nu har han också börjat skära i sin ädlare delar.

I rättegången som ska bedöma hans mentala hälsa berättade Jenkins att han skurit sig svårt i sin penis. För att få snorren att se ut som den egyptiske ormguden Apep, som kan ses som motsvarigheten till Satan inom egyptisk mytologi, ska han med okänt instrument skurit sig så illa att han behövde sys med 27 stygn.

Anstalten där Jenkins sitter har bekräftat att uppgifterna stämmer, skriver Omaha.com. Däremot är det ett fullständigt mysterium hur Jenkins fått tillgång till något att skära sig med.

– Det är ett mysterium. Ingen förstår hur han lyckats få tag på instrument, säger en företrädare för delstaten Nebraska Marshall Lux till Omaha.com.

Enligt Omaha.com har Jenkins tidigare skurit in 666 i pannan, men eftersom han gjorde det framför spegeln så blev siffrorna baklänges. Jenkins mördade fyra personer 2013, och rätten ska nu bedöma hur pass mentalt stabil han är. Lycka till med det...