Här tar de bort den gamla kvinnans megastora pormask

Varning för äckliga bilder! Den här kvinnan får egentligen behandling för hudcancer när läkaren hittar den ENORMA pormasken.


Om du finner tillfredställelse i att klämma finnar och pormaskar är det här videon för dig. Om du är kräkmagad, not so much.

Den gamla kvinnan har haft en stor pormask precis vid ögat i flera år. Hennes läkare Sandra Lee behandlade henne för hudcancer när de upptäckte vad de kallar "the mother of all blackheads".

Men Lee är också känd som the Pimple Popper och det tog inte många sekunder innan hon var i full färd med att klämma ut pormasken, med hjälp både skallpell och pincett.

Här kan du se filmen – på egen risk:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
äckligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.