1 av 2
- Foto: Passion of Sweden
2 av 2
- Foto: Passion of Sweden

Kom på nytt namn på lösvagina – och vinn 2 000 kronor

Lösvagina är ju egentligen ett rätt tråkigt ord för en desto roligare pryl. Kan du komma på ett bättre namn?


Det pratas för lite om sexleksaker som avbildar det kvinnliga könsorganet. Det tycker i alla fall företaget Passion of Sweden, som nu vill se en förändring. Därför drar de igång en tävling.

Den som kan komma på ett nytt s(p)exigt och jämställt ord för lösvagina, och ett verb för när man använder en, kan vinna hela 2 000 kronor att spendera på företagets sajt.

Bildkälla

– Inställningen till mäns sexleksaker skiljer sig fortfarande från kvinnors vilket är både konstigt och olyckligt, inte minst ur jämställdhetssynpunkt. Det är dags för rättvisa i leksakslådan, säger Marika Smith, sexinspiratör och talesperson för Passion of Sweden.

Läs mer om tävlingen här.

Vi på Nyheter24 har kommit på lite egna förslag. Vilket tycker du är bäst? Rösta!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinnevik redovisar minskat värde

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Klara, 22, hann jobba på Postnord i ett år, sedan blev hon utbränd. Två år senare är hon fortfarande sjukskriven. – Jag visste inte var jag var eller vad jag höll på med, säger hon till Nyheter24.

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Fackförening prisas för grön omställning

Fackorganisationen Just Transition Centre får Göteborgs årliga hållbarhetspris på en miljon kronor.

Börsen ser ut att öppna uppåt

Det lutar svagt uppåt i terminshandeln på IG Markets inför Stockholmsbörsens öppning. Utvecklingen ligger i linje med ledande Europabörser.

Låste in man och tände på

Mannen blev under vapenhot inlåst inne på restaurangen. Sedan började det brinna i lokalen, som ligger vid Angereds torg i Göteborg.