Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är brutala pizzan hela Sverige vill ha

- 24/11/2015, 12:22 -

Orkar du äta upp denna är du kung! Mäktiga vulkanpizzan finns nu som XXL.

Ibland är man så där extra, supermegahungrig. Pizzeria Tullen hör bön och har skapat en vulkanpizza storlek XXL. Pizzerian får nu frågor från hela landet om den feta pizzan, men ska du ha dig en tugga av den här jättepizzan får du åka till Enköping. Lätt värt!

– Den tar ju lite längre tid att göra än en vanlig pizza. Första gången vi skulle göra den så jag till farsan att han aldrig skulle få in den i ugnen, för att den är så jävla brutal! Den är så jävla stor, och tar mycket plats i pizzaugnen. Men han fixar det, säger Christian Kachoa, en av pizzerians grundare. Det är hans pappa Simon som syns i klippet.

– Folk tycker det är kul att vi gör den. Alla har börjat prata om den och det är ju inte vanligt att man kan beställa en så stor brutal pizza.

Tidigare var det vulkanpizzan, som bland annat Nya Gul & Blå i Piteå bakat, som var herre på pizzatäppan. Nu har vi en ny mästare: Megavulkanpizzan.