Här kör mannen på tre personer – vad han gör sen är så respektlöst

Många hoppas nog på ett långt fängelsestraff för den här killen. Det han gör efter olyckan är riktigt osympatiskt.


Den här bilföraren bekräftar en massa fördomar om unga killar i för snabba bilar. Det vi ser är alltså en 24-åring som precis kraschat sin Lamborghini på en gata i Surabaya på Östra Java, Indonesien. Tre personer blir påköra i den våldsamma olyckan, en 51-årig man dör och de två andra skadas svårt.

Föraren är uppenbarligen i sådan chock att han inte vet vad han gör, förbipasserade kan se honom messa och försöka ringa samtidigt som han klättrar ur vraket. 24-åringen togs senare av polis och riskerar nu fängelse. Hela grejen är väldigt respektlös, chock eller inte.

SMS
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.