1 av 2
2 av 2

Nu har grannarna tröttnat på det sjungande huset

Skrämmande ljud. Vi förstår verkligen att det här huset är jobbigt att bo bredvid det här huset.


De flesta vi ha lugnt och tyst där de bor. Att ett hus skulle börja "sjunga" var nog inget grannarna till det här höghuset i Manchester hade i tankarna.

Beetham Tower stod klart redan 2005 men det är på senare tid som grannarna börjat tröttna på ljudet. Varje gång det blåser från ett visst håll börjar huset "sjunga", ett högt hummande ljud som hörs väldigt långt. Arkitekten, som själv bor i huset, har bett om ursäkt och nu försöker man komma underfund med vad det är som gör att huset sjunger så här.

Under tiden har någon roat sig med att skapa ett twitterkonto för huset som på ett lite humoristiskt sätt varnar grannarna.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du trevliga grannar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.

Norrköping: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Påkörd person i Norrköping", skriver polisen på sin hemsida.

Stockholm får grönt ljus för miljözon i city

1 timme sedan
EU-kommissionen har nu godkänt Stockholms nya miljözon som innebär att bensin- och dieselbilar portas, rapporterar lokaltidningen Mitti.