Karman slår tillbaka mot den här tjuvåkaren

Detta är inget vi uppmuntra någon att testa i kollektivtrafiken. Det är så mycket softare att bara betala än att tjuvåka.


När biljettkontrollanterna kommer på bussen är det lätt att gripas av panik om man glömt köpa biljett. En tjej blir påkommen med att tjuvåka utan biljett på bussen och vill verkligen inte betala för sin tur med kollektivtrafiken. Ända utvägen är genom fönstret.

Tyvärr gör hon en ganska grov tabbe när hon smiter, hon glömmer sin väska inne i bussen. Fail.

Var det här klippet är inspelat är oklart, det laddades upp på Live Leak och efter bara några timmar har snart 20 000 sett klippet och flera hundra kommenterar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska det vara gratis att åka buss?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åklagaren: Tonåringarna var på plats vid mordet

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Flodhäst dök upp i villakvarter: "Blev livrädd"

Invånare i Kapstadenförorten Grassy Park fick en rejäl överraskning i helgen. Nedför gatan strosade en flodhäst.

Rejält lyft för rysk oljeexport i april

Oljeexporten från Ryssland – en viktig intäktskälla för att finansiera Vladimir Putins invasionskrig mot Ukraina – rusade i höjden förra veckan. Man får gå tillbaka ett år i tiden för att hitta större veckoflöden av olja från de ryska hamnarna.

Kristersson varnar för eskalering i Mellanöstern

Den explosiva situationen i Mellanöstern är en av de viktigaste frågorna när EU-ledarna möts för ett extrainsatt toppmöte i Bryssel. En eskalering skulle snabbt kunna bli okontrollerbar, säger statsminister Ulf Kristersson (M).

Aktiehandeln lyfter bankvinster i USA

Den amerikanska storbanken Bank of America redovisar en nettovinst på 6,7 miljarder dollar, vilket var i linje med förväntningarna.