Här ger Gustav sin svärmor en åktur hon sent ska glömma

Så kul! Kvinnan skriker av glädje och skräck när bilen far fram över isen.


Nyårsafton blev en omtumlande resa för Karin Pehrs när svärsonen Gustav Theander Gransten styrt upp en överraskning. Isen låg tjock på Salutjärn i Rättvik och Gustav bjöd in svärmor på en tur. Allt fångades på film och där kan vi se hur Karin både skrattar och skriker ju mer bilen ökar farten.

Till Dalarnas Tidning säger Karin att hon aldrig gjort något liknade tidigare men att hon tyckte det var "skitkul". Gustav, som mest flinade under hela turen, hälsar att han tyckte det hela blev väldigt lyckat.

Klippet med åkturen på isen la Gustav upp på Youtube och där har snart 15 000 sett den hala resan runt sjön. Vi hade gärna åkt med!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat åka med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.