Hittade hennes telefon på tåget – swipeade höger på Tinder

En kvinna tappade sin telefon. Mannen som hittade den gjorde ett riktigt djärvt drag.


En mystisk främling hittar din telefon. Allt är frid och fröjd. Så var det för Monica Cook ifrån Australien – förutom att mannen också hade lämnat ett meddelande till henne. På hennes egna Facebook.

Faksimil Facebook

Mannen som hon bara känner som "Luke" uppdaterade hennes status efter att han hittade hennes telefon. Det gav honom också idén om att börja råflörta med henne samtidigt. Han skrev att de borde ses över en drink och att han swipeade höger på honom själv på Tinder.

I hennes mobilskal fanns också kredtikort och pengar – någonting som den romantiske mannen lämnade kvar. Han lämnade också sitt visitkort där.

I en egen status på Facebook skriver Cook om ironin att alla andra visste att hennes telefon var i säkerhet långt före henne själv.

Faksimil Facebook

Ska hon gå ut med honom då? Kanske. "We see about that drink" skriver hon. De verkar båda jobba inom reklambranschen skriver Daily Mail. Han verkar ju vara en bra kille, eller? Om än kanske lite stalker-ish.

Faksimil Facebook
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du gått ut med en person som gjort så?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.