Den här mannen från Indien har sammanlagt 28 fingrar och tår

Det här är ett minst sagt ovanligt världsrekord. Men den indiska mannen Devendra Suthar är stolt över sina extra tår och fingrar.


Det här är ett rekord du inte kan slå hur mycket du än övar. Devendra Suthar, 43, från Indien har Guinness världsrekord i flest antal tår och fingrar med sina sammanlagt 28 stycken.


Bildkälla: Faksimil / YouTube

Suthar har bland annat uppmärksammats av Mirror och han är orolig att han ska råka skära av ett finger i sitt arbete som snickare. Utöver det ser han inte de 8 extra små kroppsdelarna som ett problem, i stället kallar han dem för "Guds gåva".


Bildkälla: Faksimil / YouTube

Det ovanliga tillståndet som Suthar har kallas för Polydactylism, och i hans fall handlar det om två extra fingrar på vardera hand och två extra tår på vardera fot.

Mirror skriver att folk reser långväga för att se mannen med de många fingrarna och tårna, vilket får honom att känna sig som en "kändis"


Bildkälla: Faksimil / YouTube

– På grund av mina extra fingrar behandlar folk mig som en kändis. De kommer för att träffa mig och uppmärksamheten får mig att känna mig speciell, säger Suthar, skriver Mirror.

I den här videon kan du se bildspel på mannen:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.