Ja, det här är så konstigt.
Ja, det här är så konstigt. - Foto: Faksimil Giphy / Faksimil Twitter

Här får studenter rida på denna – för att lära sig om sex

Ja, när det handlar om utbildning är alla sätt bra utom de dåliga. Ett universitet på Irland har monterat upp en enorm roterande penis.


Varför, undrar du så klart.

Bildkälla

Anledningen är inte så fruktansvärt galen som det låter från början. Första februari monterades jättepenisen upp på Institute of Technology på Irland, vilket Daily star skriver om.

Den fungerar som en rodeo-tjur och studenterna kan hoppa upp och rida på snoppen. Anledningen är att en vecka med sexualkunskap har inletts på skolan.

"Det var ett sätt att bryta isen och ta bort stigman vissa personer känner kring att prata om sex och sexuell hälsa." skriver studenternas ordförande Lorna Fitzpatrick i ett inlägg på Facebook, enligt Daily Star.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du rida på denna rodeo?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.