Polis låste upp handklovar efter sex

- 21/12/2008, 12:05 -

Norskt par tappade bort nycklarna efter sexlek med handklovar – polisen ryckte ut.

Dagens Norgehistoria, sann till på köpet:

Efter en hård kväll på stan bjöd en 22-årig man från Bergen hem ett glatt gäng på efterfest. När klockan hunnit bli halv åtta på morgonen bjöd mannen in en 18-årig kvinna till sitt sovrum, där de inledde en sexlek med hjälp av de handklovar 22-åringen köpt i Thailand.

Det var bara ett litet problem.

– Efter att vi hade haft det skönt kom jag på vad jag hade glömt. Jag hittade inte nyckeln till handklovarna jag hade använt på henne, säger 22-åringen till Bergenavisen.

Efter fruktlöst letande fick mannen be de andra festdeltagarna om hjälp med sökandet. Mannen ringde även en fängelsevakt han känner, men han hade inga nycklar som passade eftersom handklovarna var köpta i Thailand.

– Hon låg där med en handduk över sig, stackaren. Vi försökte få loss henne med såpa, men det gick inte. När hon hade legat där i sex timmar blev vi tvungna att ringa polisen. De tyckte det var dråpligt, men för henne var det jättejobbigt, säger mannen som tyckte det hela var så festligt att han larmade lokalpressen när kvinnan till slut befriades från sin pinsamma belägenhet.

Bergenpolisen bekräftar för Bergenavisen att de ryckt ut för att hjälpa "någon som hade fått problem med ett handfängsel".

Skrivet av: