Här var det tvärtom – ser du vad Richard har istället för fingrar?

Richard är skådespelare och stolt över sina händer.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Att ha tår som fingrar är väl inget konstigt? Det tycker i alla fall inte den här unga mannen som istället tackar sina tår/fingrar för framgången i sin skådespelarkarriär.

Richard Stott, 28, från Storbritannien föddes med den ovanliga genetiska sjukdomen Polands syndrom som gör att händer är simhudsförsedda och fingrarna är ovanligt korta, skriver Huffington Post.

För att få bättre användning av sin hand opererades två av hans fingrar bort vid 11-års ålder, istället sattes två av hans näst största tår på hans hand.

– Jag har inga problem alls med att gå, säger han till Huffington Post.

Inte heller har han svårt att använda handen, även om han fick kämpa med den när han var yngre.

Richard Stott är skådespelare och tror själv att han kammade hem sin första roll som odjuret i en uppsättning av Skönheten och Odjuret på grund av sin hand.

– Plötsligt förstod jag att istället för att oroa mig om vad branschen tycker om mig och försöka dölja det så finns det roller där ute som passar mig bättre än för andra, säger han till Huffington Post.

Att han gjort 15 operationer för sin hand och axel har han aldrig setts som ett problem, utan istället gillade han att klasskompisarna betedde sig mot honom som att han var en krigshjälte.

Enda gången han faktiskt känt att han har ett handikapp är när han började provspela för reklamer och var tvungen att hålla upp båda sina händer framför kameran.

– Fram till dess hade jag inte känt mig annorlunda eller inte lika bra som någon annan – men första gången i mitt liv tappade jag all mitt självförtroende, jag trodde inte att jag hade någon chans i den här branschen, säger Richard Stott.

Här kan du se en kort video med Richard:

/
tar
/
/