Professor Goddard jobbar på dagarna på universitetet i Manchester. Och har spelat in porr på kvällarna.
1 av 2
Professor Goddard jobbar på dagarna på universitetet i Manchester. Och har spelat in porr på kvällarna. - Foto: PORNHUB / GOOGLE MAPS
Skulle du bry dig om din universitetslärare gjorde porr?
2 av 2
Skulle du bry dig om din universitetslärare gjorde porr? - Foto: GOOGLE MAPS

Han är kemilärare på universitet – och porrstjärna

Skulle du vilja bli undervisad av en porrskådis?


Det kanske skulle bli lite konstig stämning om du kom på att din universitetsprofessor var porrskådis vid sidan om sina lektioner. Men det är just vad professor Nicholas Goddard från Manchester gör, skriver brittiska Metro.

Goddard har undervisat kemiteknik vid University of Manchester de senaste 25 åren. Han har givetvis också gjort mycket forskning i fältet under perioden.

Vid sidan om sitt intresse för kemi jobbar han också med porr. I flertalet porrfilmer kallar han sig "Old Nick" och är med i filmer som "Teen Monique Fucks Old Nick" och "Gorgeous brunette teenager fucks with old man".

Enligt källor ska Goddard vara väldigt trevlig och lite nördig och ingen på hans jobb vet någonting om hans porrjobb. Och varför skulle han inte vara trevlig? Dock säger en kollega att "det inte är så smart att undervisa 18-åringar på dagen för att sedan ha sex med 18-åringar på kvällen".

Goddard berättar dock att han precis slutat med vuxenfilm. Han säger också att han inte skulle bry sig om hans barn hade en lärare som jobbade med porr.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du bry dig om din universitetslärare spelade in porr?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Nora rapporterar om trafikolycka

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Riksrätt i senaten för Bidens minister

Har USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet "medvetet och systematiskt" underlåtit att hålla gränsen mot Mexiko säker? Republikanerna i representanthuset anser det och skickar därför ett riksrättsåtal till senaten. Men där väntas processen mot Alejandro Mayorkas avslutas illa kvickt.