Måndag 21 Jun
Stockholm

Han är kemilärare på universitet – och porrstjärna

Professor Goddard jobbar på dagarna på universitetet i Manchester. Och har spelat in porr på kvällarna.
1 av 3
Professor Goddard jobbar på dagarna på universitetet i Manchester. Och har spelat in porr på kvällarna. Foto: PORNHUB / GOOGLE MAPS
Vilken dubbelkarriär!
2 av 3
Vilken dubbelkarriär!. Foto: PORNHUB
Skulle du bry dig om din universitetslärare gjorde porr?
3 av 3
Skulle du bry dig om din universitetslärare gjorde porr?. Foto: GOOGLE MAPS

Skulle du vilja bli undervisad av en porrskådis?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det kanske skulle bli lite konstig stämning om du kom på att din universitetsprofessor var porrskådis vid sidan om sina lektioner. Men det är just vad professor Nicholas Goddard från Manchester gör, skriver brittiska Metro.

Goddard har undervisat kemiteknik vid University of Manchester de senaste 25 åren. Han har givetvis också gjort mycket forskning i fältet under perioden.

Vid sidan om sitt intresse för kemi jobbar han också med porr. I flertalet porrfilmer kallar han sig "Old Nick" och är med i filmer som "Teen Monique Fucks Old Nick" och "Gorgeous brunette teenager fucks with old man".

Enligt källor ska Goddard vara väldigt trevlig och lite nördig och ingen på hans jobb vet någonting om hans porrjobb. Och varför skulle han inte vara trevlig? Dock säger en kollega att "det inte är så smart att undervisa 18-åringar på dagen för att sedan ha sex med 18-åringar på kvällen".

Goddard berättar dock att han precis slutat med vuxenfilm. Han säger också att han inte skulle bry sig om hans barn hade en lärare som jobbade med porr.

Skulle du bry dig om din universitetslärare spelade in porr?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela