Michael Smitt påstod att han flytt från sitt eget bröllop
1 av 3
Michael Smitt påstod att han flytt från sitt eget bröllop - Foto: Mt. Juliet police
Polisen arresterade honom efter en biljakt, bilen hade orden "nygifta" skrivet på bakrutan.
2 av 3
Polisen arresterade honom efter en biljakt, bilen hade orden "nygifta" skrivet på bakrutan. - Foto: Mt. Juliet police
Michael Smitt skyllde på att han hade mycket i huvudet.
3 av 3
Michael Smitt skyllde på att han hade mycket i huvudet. - Foto: Mt. Juliet police

Polis jagade man som flydde från sitt bröllop

Drömmer du om att vara lyckligast i världen på din bröllopsdag? För den här killen verkar inte den drömmen riktigt ha slagit in.


I nöd och lust, tills döden skiljer oss åt. De orden har du säkert tänkt att du ska höra på en av de lyckligaste dagarna i ditt liv – men i bland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Polisen i Tennessee kommer körandes på en motorväg när de får syn på en bil med orden "nygifta" på bakrutan. Bilen kör fram och tillbaka i körfälten och håller för hög hastighet, skriver Huffington post.

Polisen kör upp efter mannen och en biljakt på över 3 mil drar igång. Mannen som senare identifieras som Michael Smitt överger sig själv genom att stanna bilen vid sidan av vägen vid en parkering i Nashville.

– Han sa till polismännen att han precis gift sig och försökte bearbeta allting och att han hade en livskris och mycket i sitt huvud, säger polisen Tyler Chandler till Huffington post.

Polisen säger till Huffington post att de är osäkra på om mannen faktiskt talar sanning men bilen står i hans namn. Om Michael Smitt precis flytt från sitt eget bröllop så finns det nog en nygift person i Tennessee som inte är alltför glad på sin andra hälft.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du gifta dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här är namnen att ha koll på i Trumprättegången

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Ett gruvbolag får rätt att leta mineraler i ett område väster om Kiruna trots motstånd från Gabna sameby, rapporterar SVT Sápmi.

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.

Kriminella använder Foodoras kläder vid brott

Matleverantören Foodoras kläder och väskor utnyttjas gång på gång av kriminella som förklädnad när de begår brott, visar P4 Göteborgs granskning.

Glatt på Asienbörserna

De ledande börserna inledde alla torsdagshandeln i dur i ett läge där investerarna ändå fortsatt håller ett vakande öga på händelseutvecklingen i Mellanöstern.

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.