Onsdag 23 Jun
Stockholm

Polis jagade man som flydde från sitt bröllop

Michael Smitt påstod att han flytt från sitt eget bröllop
1 av 3
Michael Smitt påstod att han flytt från sitt eget bröllop. Foto: Mt. Juliet police
Polisen arresterade honom efter en biljakt, bilen hade orden "nygifta" skrivet på bakrutan.
2 av 3
Polisen arresterade honom efter en biljakt, bilen hade orden "nygifta" skrivet på bakrutan. Foto: Mt. Juliet police
Michael Smitt skyllde på att han hade mycket i huvudet.
3 av 3
Michael Smitt skyllde på att han hade mycket i huvudet. Foto: Mt. Juliet police

Drömmer du om att vara lyckligast i världen på din bröllopsdag? För den här killen verkar inte den drömmen riktigt ha slagit in.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I nöd och lust, tills döden skiljer oss åt. De orden har du säkert tänkt att du ska höra på en av de lyckligaste dagarna i ditt liv – men i bland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Polisen i Tennessee kommer körandes på en motorväg när de får syn på en bil med orden "nygifta" på bakrutan. Bilen kör fram och tillbaka i körfälten och håller för hög hastighet, skriver Huffington post.

Polisen kör upp efter mannen och en biljakt på över 3 mil drar igång. Mannen som senare identifieras som Michael Smitt överger sig själv genom att stanna bilen vid sidan av vägen vid en parkering i Nashville.

– Han sa till polismännen att han precis gift sig och försökte bearbeta allting och att han hade en livskris och mycket i sitt huvud, säger polisen Tyler Chandler till Huffington post.

Polisen säger till Huffington post att de är osäkra på om mannen faktiskt talar sanning men bilen står i hans namn. Om Michael Smitt precis flytt från sitt eget bröllop så finns det nog en nygift person i Tennessee som inte är alltför glad på sin andra hälft.

Vill du gifta dig?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela