Svenskens hysteriska lastbilstur får hela Norge att skratta

Magnus Hallberg skulle leverera prylar till en ö i Norge. Hans kommentarer får nu våra grannar att garva läppen av sig!


Att ha en videokamera i lastbilshytten har sina för- och nackdelar, det kan vara bra om det händer en olycka men det kan också vara smart när man vill dela med sig av något roligt som hänt. Det var just det som Magnus Hallberg från Vimmerby tänkte när han skulle leverera till en liten ö 40 mil norr om Bergen i Norge.

Magnus drog igång kameran och började kommentera hur det såg ut på den lilla ön, allt med syftet att roa sina kompisar på Facebook. Nästan ett år senare har klippet nått Norge där det just nu gör succé på flera sajter.

– De flesta reaktioner jag har fått har varit att det är ett roligt klipp och att jag har en härlig dialekt haha. Fattar inte att det blev så kul, säger Magnus till Nyheter24.

Även om det ser trångt och smalt ut på filmen så är det absolut inte den värsta vägen Magnus kört på.

– Visst det är smalt men ganska rakt och inga backar eller tunnlar. Jag tror den värsta vägen är väg 15 över Strynfjället. Där finns några riktigt trånga tunnlar uppe på fjället.

På frågan om vilken väg som är favoritvägen har Magnus svårt att välja, det finns väldigt många i Norge till exempel.

– Min absoluta favoritväg är E6 över Saltfjället och Polarcirkelcentrum i Nordnorge, avslutar Magnus Hallberg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

1 timme sedan
Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.