Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenskens hysteriska lastbilstur får hela Norge att skratta

Nyheter | 09/03/2016 15:10

Magnus Hallberg skulle leverera prylar till en ö i Norge. Hans kommentarer får nu våra grannar att garva läppen av sig!

Att ha en videokamera i lastbilshytten har sina för- och nackdelar, det kan vara bra om det händer en olycka men det kan också vara smart när man vill dela med sig av något roligt som hänt. Det var just det som Magnus Hallberg från Vimmerby tänkte när han skulle leverera till en liten ö 40 mil norr om Bergen i Norge.

Magnus drog igång kameran och började kommentera hur det såg ut på den lilla ön, allt med syftet att roa sina kompisar på Facebook. Nästan ett år senare har klippet nått Norge där det just nu gör succé på flera sajter.

– De flesta reaktioner jag har fått har varit att det är ett roligt klipp och att jag har en härlig dialekt haha. Fattar inte att det blev så kul, säger Magnus till Nyheter24.

Även om det ser trångt och smalt ut på filmen så är det absolut inte den värsta vägen Magnus kört på.

– Visst det är smalt men ganska rakt och inga backar eller tunnlar. Jag tror den värsta vägen är väg 15 över Strynfjället. Där finns några riktigt trånga tunnlar uppe på fjället.

På frågan om vilken väg som är favoritvägen har Magnus svårt att välja, det finns väldigt många i Norge till exempel.

– Min absoluta favoritväg är E6 över Saltfjället och Polarcirkelcentrum i Nordnorge, avslutar Magnus Hallberg.