Huuuur går det till? Jo, det ska du snart få veta.
1 av 3
Huuuur går det till? Jo, det ska du snart få veta. - Foto: Wikimedia commons / TT
Om det inte går att ställa in inspelningen kan en sådan här få fungera som "tampong". En typiskt svamp alltså.
2 av 3
Om det inte går att ställa in inspelningen kan en sådan här få fungera som "tampong". En typiskt svamp alltså. - Foto: wikimedia commons
Tampongen skulle ju inte direkt fungera. Om porrstjärnorna inte väljer analsex eller något annat där de kan undvika vaginan.
3 av 3
Tampongen skulle ju inte direkt fungera. Om porrstjärnorna inte väljer analsex eller något annat där de kan undvika vaginan. - Foto: TT

Till alla som undrat: Så här gör porrstjärnor när de har mens

Du har alltid undrat. Tar de ledig? Sjukanmäler de sig? Eller kör de bara på? Här är svaret på hur porrstjärnor löser det när de har mens.


Om du ska ha sex vill du kanske inte bloda ner din partner. Om du ska ha sex på tv kanske du absolut inte vill bloda ner din partner, right?

Oavsett vad en tycker om det så finns det personer som arbetar med att ha sex på film. Då är inte blodfläckar speciellt önskade och att stanna hemma från jobbet en vecka i månaden är kanske inte heller aktuellt. Så, en undrar hur de hanterar mensen.

Porrstjärnan och regissören Stoya har berättar i en podcast om hur hon hanterade "den tiden i månaden" när hon skulle filmas och det skriver Revelist om.

Först ger hon ett förslag på hur vissa väljer att lösa det: de håller sig till analsex.

– Kanske, kanske, väljer du analsex, säger Stoya i podcasten.

Men det är ju inte alltid personen vill det – då finns det en annan lösning. Du ska ha ha en svamp.

Ja, en sådan här:

Bildkälla: Wikimedia commons

Stoya berättar att svampen ska kokas så att den verkligen är ren. Sedan tar du en sköljflaska och fyller med iskallt vatten, du måste ju skölja bort blodet.

Med hjälp av sköljflaskan sköljer du bort blodet från din slida och sedan sätter du svampen på plats. Du får strax innan se till att alla andra i teamet är redo.

– Och sedan i badrummet: isvatten, in med svampen, spring till scenen, sen kör du så länge du kan, säger Stoya, och fortsätter:
– De andra utförarna, personerna bakom kameran och andra hjälper till att hålla koll för så småningom kommer mer blod än svampen kan suga upp att vara där och då måste du avbryta.

Bildkälla

Tack Revelist, nu vet vi det.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du om det här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Huawei dubblerade sin vinst

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.