Helt plötsligt började det blomma växter i badrummet – efter produkt från Lush

Tydligen har folk problem med grönska i badrummet.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

På flera håll och kanter hörs nu historier om att en massagekaka från Lush fått människors badrum att förvandlas till ett, ja, växthus. Det rapporterar brittiska Metro.

Det är Wiccy Magic Muscles som produkten heter. Ingredienserna verkar minst sagt vara sjukt färska eftersom det börjat växa grönska i personers duschar och handfat efter att ha använt produkten.

En teori är att personerna använt det som en tvål och att produkten ska användas utan vatten. Det är meningen att användas typ som en lotion innan man ger någon en massage helt enkelt. Adukibönorna i produkten masserar muskler.

Egentligen mest fint att se hur fräscha ingredienserna är.

Så skriver Lush om produkten på sin hemsida:

"Wiccy Magic Muscles innehåller en mix av värmande kanel- och pepparmintolja för att stimulera blodcirkulationen och lösa upp spänningar i musklerna. Vi har blandat i dessa eteriska oljor i en mix av kakaosmör, sheasmör och ekologisk jojobaolja för ett fantastiskt glid på huden. Använd den släta sidan på massagekakan över hela kroppen och vänd sedan på kakan och använd de runda adukibönorna på de allra tuffaste knutarna."

/
/