Helt plötsligt började det blomma växter i badrummet – efter produkt från Lush

Tydligen har folk problem med grönska i badrummet.


På flera håll och kanter hörs nu historier om att en massagekaka från Lush fått människors badrum att förvandlas till ett, ja, växthus. Det rapporterar brittiska Metro.

Det är Wiccy Magic Muscles som produkten heter. Ingredienserna verkar minst sagt vara sjukt färska eftersom det börjat växa grönska i personers duschar och handfat efter att ha använt produkten.

En teori är att personerna använt det som en tvål och att produkten ska användas utan vatten. Det är meningen att användas typ som en lotion innan man ger någon en massage helt enkelt. Adukibönorna i produkten masserar muskler.

Egentligen mest fint att se hur fräscha ingredienserna är.

Så skriver Lush om produkten på sin hemsida:

"Wiccy Magic Muscles innehåller en mix av värmande kanel- och pepparmintolja för att stimulera blodcirkulationen och lösa upp spänningar i musklerna. Vi har blandat i dessa eteriska oljor i en mix av kakaosmör, sheasmör och ekologisk jojobaolja för ett fantastiskt glid på huden. Använd den släta sidan på massagekakan över hela kroppen och vänd sedan på kakan och använd de runda adukibönorna på de allra tuffaste knutarna."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Polisen i Sigtuna rapporterar om bedrägeri

"Tullpersonal på Arlanda anträffar en resenär med en större mängd kontanter i väskan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.