Tisdag 30 Nov
Stockholm

Kissade utomhus på fyllan – var inte så diskret som hon kanske trodde

Det gick visst lite vilt till i helgen...
1 av 3
Det gick visst lite vilt till i helgen... Foto: tt bild/privat
Fast vafan, sånt här gör ju snubbar hela tiden?
2 av 3
Fast vafan, sånt här gör ju snubbar hela tiden?. Foto: Privat
3 av 3

Den här tjejen kanske inte blev superglad när hon vaknade upp och såg att hon blivit kändis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är ju riktigt trevligt med långhelg. Men ibland kan det kanske bli lite väl mycket firande till åminne av Jesu död och uppståndelse.

En ung kvinna har nu blivit känd i hela Storbritannien efter att hon suttit sig ner vid floden Thyne i Newcastle mitt på ljusa dan. Bilden lades upp på nätet i söndags och har sedan dess fått stor spridning.

Många har reagerat på att kvinnan verkar sitta där helt obrydd och göra sin grej – men många tycker också att beteendet är vidrigt. Bilden har nämligen blivit en supersnackis i England efter att i stort sett varje mediekanal rapporterat om det.

”Det här är det vidrigaste jag någonsin sett – det är ju mitt på dagen, det finns ställen att gå till”, skriver en arg person på Twitter, skriver The Mirror. En annan menar att det här är något som många måste stå ut med hela tiden.

”Bra jobbat! Män kissar ju överallt hela tiden, varför ska inte hon kunna göra det?”

Men för er som känner för att frifräsa lite i kanalen när ni är lediga – glöm inte att det kan klassas som förargelseväckande beteende att kissa offentligt, något som kan straffas med böter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela