Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sjukt pinsamma saker som hänt under sex: "Han började gråta"

- 10/04/2016, 16:07 -
Vi har pratat med tjejer och killar om pinsamma saker som hänt under sex.
1 av 2

Vi har pratat med tjejer och killar om pinsamma saker som hänt under sex.

SVENSKA DAGBLADET

Och det är verkligen rolig läsning!
2 av 2

Och det är verkligen rolig läsning!

SVENSKA DAGBLADET

Vi har frågat både killar och tjejer om de mest pinsamma sexupplevelserna som de upplevt.

Har du varit med om något pinsamt när du har haft sex med någon? Det är du garanterat inte ensam om. Nyheter24 har frågat både killar och tjejer om de mest pinsamma sexupplevelserna de har varit med om.

Fick mens mitt under sexet och sen skulle han slicka mig. Det var mörkt i rummet, sen säger han – mm du är så blöt. När vi var klara och han hade gått ut så tände jag lampan och det såg ut som ett slakthus på sängen.

Bildkälla

Hade rakat mig och sen lagt papper mellan trosorna och fi**an för att det inte skulle bli fläckar. Men jag glömde att bort det och killen körde ner handen.

Bildkälla

Jag följde med en kille hem efter krogen. Vi hade sex och efteråt började han grina och skickade hem mig i en taxi. Han grät för att han varit otrogen.

Bildkälla

En kompis fick åka till akuten efter att en buttplug åkt alldeles för långt in. När hon ringde vårdguiden och bad om hjälp fick hon höra: "men det är ju inte vårt område".

Bildkälla

Det var så att jag snackat med en brud ett tag och vi skulle ses. Sen när vi sågs och saker och ting började hetta till så började jag att gå ner på henne. Då stoppar hon mig och säger: "jag vill inte göra något med någon som inte känner likadant som jag gör"

(Kan tillägga att hon sagt till mig i ett tidigare skede att hon var dödskär i mig).

Så svarar jag: ja men jag känner ju som dig, jag älskar dig med. Vilket jag inte gjorde men vi låg och jag hörde inte av henne speciellt mycket efter det.

Bildkälla

Ibland har det hänt att det har blivit en bajsfläck på lakanet efter att man haft analsex. Det är alltid pinsamt!

Bildkälla

Jag var 14 eller 15 år och skulle ha sex för andra gången i mitt liv. Men när vi hade sex gick sängen sönder, för det var nämligen en vattensäng.

Bildkälla

Jag var ut på korgen på annandag jul och står på dansgolvet då en tjej kommer fram till mig.

– Fan va snygg du är, du är fan skyldig mig en puss nu, säger hon.

Okej, tänkte jag, hon var inte den vackraste varelsen jag stött på så jag dansade vidare. Men ju mer jag drack desto mer kåt blev jag och jag kunde se henne snegla mot mig hela kvällen. Så jag går fram till henne.

– Jag tänkte betala av den där skulden jag hade till dig.

Jag kysste henne och vi strulade runt på dansgolvet innan vi tog en taxi till henne.

Vi hade sex och efter det så säger hon något som jag reagerar på.

– Jag vill att du drar mig hårt i håret, tar mig bakifrån och kallar mig slyna.

Jag fick nog och gav mig ut i staden, mitt i natten.

Bildkälla

Jag var ute en gång och drog hem ett one night stand, vi låg med varandra och han gick ner på mig. Sen visade det sig att jag hade fått min mens. Oups!

Bildkälla

Har du varit med om något pinsamt i sängen?