Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pranket som gick för långt – här krossar anställda alla fönster på Burger King

- 10/04/2016, 09:06 -
Så det här hände alltså.
1 av 2

Så det här hände alltså.

Ap/TT

Anställda på Burger King i Minnesota krossade alla fönster.
2 av 2

Anställda på Burger King i Minnesota krossade alla fönster.

KSTP

Vad hände här egentligen?

Ibland kan busstreck gå aningen för långt. Det märktes minst sagt väldigt tydligt när anställda på Burger King krossade alla restaurangens fönster.

Det hela hände i Coon Rapids, Minnesota, USA, där snabbmatskedjan fick ett telefonsamtal som instruerade alla anställda att krossa samtliga fönster, rapporterar lokala TV-kanalen KSTP.

På något konstigt vis lyckade uppringaren att övertyga de anställda. Personerna är nu efterlysta för att ha utgett sig för att vara myndighetspersoner.

Enligt polisen fick restaurangen ett telefonsamtal från några som uppgett att de ringer från brandkåren. I samtalet ska personen ha sagt att restaurangen var under stort tryck och kunde explodera – om inte de anställda krossade fönstren för att lätta på trycket. Vilket de alltså gjorde.

Det sjuka är att det inte är första gången just det här händer i USA. I februari hände exakt samma sak i Morro Bay, Kalifornien.

Det finns dessutom video på händelsen i Minnesota nedan: