Ceara tjänar miljoner på att förnedra män – hennes pappa tycker hon är ett geni

Ceara Lynch såg till att bli kaptenen på sitt eget skepp. "En kvinna behöver bara en webcam och en dator och sen kan hon ta kontroll över sitt eget liv och tjäna sina egna pengar".


Gillar du att förödmjuka personer och samtidigt få betalat för det? Då kanske yrket som Humiliatrix är något för dig.

Ceara Lynch är en av dem som arbetat med det på heltid. Hon förödmjukar män på internet och får samtidigt betalt för det. Pengarna hon tjänat på det har hjälpt henne att betala av både studielån och hon har köpt två hus, skriver KPTV.

Hennes ovanliga sätt att tjäna pengar började när hon var 17 år och träffade en man som var beredd att erbjuda henne 250 dollar i byte mot hennes urin. Därefter fortsätta hon sitt letande efter andra liknande sätt att tjäna pengar. Bland annat sålde hon sina sopor från badrummet.

2015 best nine on Instagram #2015bestnine #femdom #humiliatrix #feet #footfetish

Ett foto publicerat av Ceara Lynch (@cearalynch)

Nu får hon 10 dollar i minuten av att prata nedsättande till män i webcam och gör allt för att få deras fetischdrömmar att bli sanna. Det kan handla om allt från fetischer om fötter till att bli svald eller svälja någon hel.

– I nutiden kan vi tacka teknologin. En kvinna behöver bara en webcam och en dator och sen kan hon ta kontroll över sitt eget liv och tjäna sina egna pengar, säger hon till KPTV.

Hur reagerar då hennes familj på hennes udda karriärval? Jo, när hennes pappa fick veta prisade han sin dotter och sa ”Du är ett geni”.

Ceara Lynch är nu 29 år och påstår att hon tjänade över en miljon förra året.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

1 timme sedan
Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.