James lever med en sexmissbrukare : "En gång hade vi sex över fyrtio gånger på en helg"

När Sami Walton mötte sin pojkvän Jamens Keates förändrades allt. Hon är sexmissbrukare och känner att hon äntligen hittat någon som förstår henne.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Att sex är en stor del av mångas liv är ingen hemlighet, men när det går ut över familj, vänner och jobb – kan det vara dags att söka hjälp.

Sami Walton, 29, är sexmissbrukare och hon säger att hon har förlorat många vänner och många jobb, på grund av sitt beroende, skriver Daily Mail.

Hennes missbruk gör att hon inte kan hålla sina fingrar i styr när det kommer till sin partner James Keates. De har varit ett par i fyra år och ibland har de sex fler än 10 gånger om dagen. Men allt sex är inte en dans på rosor, utan Sami vill att världen ska veta att det på riktigt är ett problem.

– Många män tror att de skulle älska att ha en partner som behöver så mycket sex men ingen av mina tidigare pojkvänner har kunnat hantera det, säger hon till Daily Mail.

När hennes pojkvän inte riktigt har orken kan hon vända sig till sin samling av sexleksaker som är värd 1500 pund.

Hon har försökt att få läkarvård men känner inte att någon doktor förstod vad som egentligen händer med henne. Sami Walton berättar också att hennes sexberoende har satt henne i flera farliga situationer, just eftersom hon gått hem med personer hon inte har någon aning om vilka de är.

Hon säger att allting ändrades så fort hon träffade sin nya pojkvän, hon kallar honom både för sin terapeut och älskare, skriver Daily Mail. En gång hade de sex över fyrtio gånger på en helg.

/
/
/