Måndag 27 Jun
Stockholm

Nicklas fångade flygande föremål över Mora på film – kan det vara ett UFO?

Av en slump tittade Nicklas upp på himlen, först trodde han att det han såg var fåglar, men "fåglarna" hade inga vingar.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nicklas Uhr Hedlund befann sig i centrala Mora när han såg de mystiska föremålen på himlen. Han stod utomhus och väntade på en vän och fick precis upp mobiltelefonen för att filma föremålen.

– Jag tänkte först att det var fåglar. Men sedan såg jag att det saknades något, jag såg inga vingslag, berättar Nicklas för Nyheter24.

Han berättar att föremålen var helt runda och att de hade en något gråare nyans än vad som syns på filmen. Själv har han lite teorier om vad det skulle ha kunnat vara som fångades på filmen.

– Jag tog kontakt med en militär efteråt och han berättade att JAS Gripen-plan varit ute och flugit i området några timmar efteråt. Så antagligen hade något kränkt luftrummet, säger Nicklas.

Efter att Nicklas lagt ut filmen har han blivit kontaktat av organisationen UFO Sverige som ska försöka undersöka vad det var som Nicklas fångade på film.

Några andra som sägs ha fångat ett UFO på film är NASA och andra mystiska saker som fångats på film är det här djuret i floden Thames.

Har du varit med om något liknande eller har du något annat du vill tipsa oss om? Skicka in dina bilder här, eller filma gärna det du varit med om!

Ufo
/
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.