Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är den nya festsexrouletten – med hälsan som insats

- 18/05/2016, 21:19
I Serbien anordnas det sexfester.
1 av 3

I Serbien anordnas det sexfester.

All Over Press

Festerna är för rika som vill ha det lite ännu mer spännande.
2 av 3

Festerna är för rika som vill ha det lite ännu mer spännande.

SCANPIX SWEDEN

Man kan ju tycka att det bara är idiotiskt (genrebild).
3 av 3

Man kan ju tycka att det bara är idiotiskt (genrebild).

Faksimil

Det här är helt klart en helt annan typ av spänning.

Har du tröttnat på vanligt sex i sängen. Du kanske har gått vidare till rollspel, att vara undergiven eller att kanske ha sex överallt hela tiden? Du kanske inte riktigt vet hur du ska gå vidare. Då finns svaret här. (Det är dock verkligen inget att rekommendera)

Sexroulette. Det är det absolut mest extrema inom extremt sex. Sexfester anordnas och alla ligger med varandra. Det spännande med det hela är att en person har HIV, men ingen vet vem.

Doktor Josep Mallolas på Hospital Clinic i Barcelona påstår att den här typ av sexlek finns i Serbien och att den är som allra störst hos män som är gay och har mycket pengar, skriver brittiska Metro.

– De här festerna är ett tecken på att folk har tappat respekten för HIV.

Han säger också att det finns likadana fester men att de som går på dem äter medicin för att minska risken att få HIV. De som deltar i den här typen av fester kommer till festen, iklädd mask.

Bildkälla