Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Derek är en vuxen bebis: "Jag älskar när min fru byter blöja på mig"

Nyheter | 24/05/2016 11:10

Derek har alltid mått bra av att klä sig i bebiskläder och bete sig som ett barn och hans fru har inget emot att ta hand om honom.

I kvällens avsnitt av Outsiders som sänds kockan 20:00 på Kanal 5 får vi träffa Derek och Maxime som har varit gifta i 30 år.

Men de är inte som vilket par som helst. Derek älskar att klä sig i bebiskläder och han anser att han är en vuxen bebis, det är något som får honom att slappna av.

– Första gången jag bytte blöja på Derek var det väldigt intimt. Han är en bebis och jag är hans mamma, men vi är också ett par, säger Maxime i programmet.

Derek berättar att han först trodde att han var ensam om att känna sig som en vuxen bebis men har senare förstått att han är långt ifrån ensam. Nu har Derek och Maxime kunnat öppna upp ett dagis för vuxna bebisar i sitt hem i Liverpool, England.

Derek berättar att han tror att det finns en anledning till varför han är en vuxen bebis.

– Jag föddes för tidigt och mina föräldrar fick inte hålla i mig förens jag var tre år. Så jag har helt saknat den kontakten, berättar han i programmet.

Se ett klipp från Derek och Maximes vardag i klippet ovan.

Andra som deltagit i Outsiders är svenska Pixee som är den enda i världen som opererat bort sex revben för att få en smalare midja.