Drömmer du sexdrömmar som du önskar aldrig hänt?
1 av 3
Drömmer du sexdrömmar som du önskar aldrig hänt? - Foto: TT / Emojipedia
Det behöver inte betyda det du tror att drömmarna gör.
2 av 3
Det behöver inte betyda det du tror att drömmarna gör. - Foto: TT
Drömmarna betyder ofta något annat.
3 av 3
Drömmarna betyder ofta något annat. - Foto: TT

Har du sexdrömmar om opassande personer? Det här är anledningen

Har du dröm om din bästis eller kanske till och med om ett ligg med din förälder? Här är förklaringen och vad det betyder.


Alla har väl någon gång vaknat från en sexdröm och undrat vad fan som hände? Vissa scener som spelats upp under sömnen kan en önska att en sluppit.

Som tur är behöver drömmarna (eller mardrömmarna) inte betyda något konstigt, om du tror på sådant som drömtydning alltså. Sajten attn. har sammanställt en lista över vad dina dirty drömmar kan betyda.

1. Sex med chefen

Det här behöver inte alls betyda att du vill hoppa i säng med någon av dina kollegor. Det är mer troligt att det är ett tecken på att du tänker mycket på ditt jobb och vill utvecklas där. Om du har sex med din överordnade i drömmen kan det också bero på att ditt undermedvetna har kommit underfund med din egen förmåga att fatta beslut och vara en ledare.

Bildkälla

2. Otrohet

Antagligen mår du lite dåligt i din relation och känner dig skyldig eller osäker, då kan du drömma om otrohet.

Ser du dig själv som den otrogna kan det betyda att du tycker du har varit en dålig partner. Är du däremot den som blir bedragen är det möjligt att du är rädd för att just det ska hända. Det betyder inte att du blivit bedragen.

Bildkälla

3. Sex med din bästa vän

Att du drömmen om att ligga med din bästa polare behöver inte alls vara ett tecken på att du är tänd på kompisen. Det är större chans att det betyder att du önskar ni var närmare varandra som vänner.

Bildkälla

4. Incest

Det här kanske är den värsta sexdrömmen, right? Oroa dig inte. Att du vaknar upp från samlag med din förälder eller någon annan familjemedlem behöver absolut inte betyda att du är attraherad av den.

Det kan däremot betyda att du själv håller på att bli vuxen eller förälder – eller tecken på att du känner förlåtelse eller längtan efter en bättre relation.

Bildkälla

5. Sex med en kändis

Om förra punken kändes otrevlig så kan detta vara riktigt göttigt! Tyvärr är det inte en spådom om din framtid med typ Kim Kardashian.

Enligt attn. kan drömmen bero på att du ser att du och och Kim har liknande egenskaper (typ är bra på nakna selfies). Det kan också betyda att du längtar efter att bli känd, kanske borde du testa om du ska söka till Paradise Hotel?

Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Drömmer du sexdrömmar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.