Torsdag 22 Februari 2024

Här går den enorma alligatorn in på golfbanan

Helt plötsligt dyker alligatorn upp bakom en kulle och chockar golfarna.


I Florida har en enorm alligator filmats på en golfbana. Golfarna filmar när det stora djuret sakta går över gräset mot en liten sjö.

Det hör hur det skriker "Den måste vara över 4,5 meter lång!"

Men alligatorn är inte ett nytt inslag på golfbanan. Klubben berättar att den bott är länge och är en stor anledning till att många besöker just den golfbanan, skriver Independent.

Gillar du alligatorer borde du kolla in kannibalalligatorn eller den enorma alligatorn som väger nästan 370 kilo.

/
Senaste nytt

Tullverkets GD tvingas lämna

Bolaget överger Biancas skönhetsimperium – om fyra veckor

Bianca Ingrossos skönhetsimperium gjorde en vinst på 200 miljoner kronor i fjol. Nu ska det säljas igen – inom en månad. Storägaren har kontaktat de som skulle kunna köpa loss aktierna. Men Bianca Ingrosso och de andra nuvarande ägarna vill inte kommentera den tänkta affären till media.

30 000 objekt av rymdskrot i omloppsbana runt jorden – så farligt är det för oss

Tusentals satelliter i omloppsbana runt jorden riskerar att bidra till en kollision som kan resultera i konsekvenser för oss. Astronomen Andreas Kron berättar hur stor sannolikheten är att rymdskrot ska påverka oss och vad den verkliga faran kan vara.

Sverige skickar militär till EU-instats i Röda havet

Sverige kommer att skicka militär personal till en insats i Röda havet. Det handlar om inledningsvis om fyra stabsofficerare. Försvarsministern utesluter inte att det även kan bli tal om en väpnad styrka.

Brott ska oftare kunna leda till vräkning

Hyresgäster som begår brott eller har inneboende eller barn som begår brott i närområdet ska kunna vräkas lättare. Syftet är att skapa tryggare bostadsområden.

Ytterligare stämning i guldtvisten

Ytterligare en stämningsansökan har lämnats in i den uppmärksammade guldtvisten i Göteborg.