Han klämmer ut en kula ur låret – lämnar ett gigantiskt hål

Han besökte aldrig sjukhus för sin skottskada. Nu klämmer han ut kulan flera år senare.


Den här amerikanska killen filmas av sina vänner när han berättar om sina kulor han har haft i kroppen efter att ha blivit skottskadad för länge sedan, skriver Daily Mail.

Han gick av någon anledning aldrig till sjukhuset för att få hjälp med skottskadan utan har gjort det själv hemma.

– Jag tog ut en stor kula från axeln för flera år sedan, säger han i klippet.

Nu klämmer han ut kulan ur låret med sina bara händer, du kan se det själv i klippet ovan.

Gillade du det här gillar du säkert också killen som klämde en böld och det som kom ut liknande brunsås eller han som klämmer en finne på örat som levererar något i stil med gammal sprutgrädde.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

1 timme sedan
I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

1 timme sedan
Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.