Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jennifer har slutat jobba för att amma sin pojkvän: "När han börjar suga känner jag mig lugn"

- 08/06/2016, 09:45 -

Jennifer, 36, har inte fött barn på 20 år. Men nu ammar hon sin pojkvän flera gånger om dagen.

Att amma eller inte amma. Att amma på offentliga platser. Det är sånt som brukar diskuteras när amning kommer på tal. Men nu har 36-åriga Jennifer Mulford från Atlanta dragit in ett helt nytt perspektiv i debatten.

Jennifer har nämligen tjänstledigt från sitt jobb som bartender – för att amma sin pojkvän Brad. Och hon älskar det.

– Jag har alltid gillat att få mina bröst smekta när jag har sex så jag visste att jag skulle tycka om det, säger Jennifer till The Sun.

Allt började med att Jennifer läste om att amma vuxna på nätet och hon blev genast intresserad. Hon började då leta efter någon att dela intresset med. Och då hittade hon bodybuildern Brad, som nu suger på Jennifers bröstvårtor varannan timme.

Eftersom Jennifer inte fött barn på 20 år måste Brad ammas varannan timme och brösten pumpas. Genom att dricka en speciell hormondrink menar Jennifer att hennes bröst nu producerar mjölk som Brad dricker. Men paret är än så länge inte börjat amma offentligt, även om de diskuterat det.

– Om Brad hade fått bestämma hade vi gjort det, men det är lite för privat för mig, säger Jennifer till The Sun.

Men hemma hos paret är det bara att köra på.

– Jag kan komma hem efter en stressig dag och bara sekunder efter att Brad börjat suga känner jag mig lugn. Då blir vi en person, jag har aldrig känt mig så bekväm med något. Vi har en starkt band ingen kan komma i närheten av, säger Jennifer till The Sun.

Skulle du vilja testa det här?