Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tittade på porr naken på jobbet – dog

- 09/06/2016, 14:06
1 av 2

TT

2 av 2

SVENSKA DAGBLADET

Mannen hade gått undan, tagit av sig sina kläder och satt på en snuskfilm – när han hittades var han mitt uppe i akten. Och död.

Att onanera tycker de flesta är riktigt gött och trevligt. Och vissa tycker att det är så mysigt att de smyger iväg på jobbet eller i skolan för att tillfredsställa sig själva.

Men för den här sjukhusanställde mannen i New York blev det lite för mycket av det goda. New York Post skriver att mannen hittades död på sin arbetsplats spritt språngande naken med en laptop i knät med en porrfilm fortfarande i gång. Mannen verkar ha dött av en hjärtattack medan han onanerade, skriver NY Post. Han blev 48 år gammal.

Att smyga iväg på jobbet för att onanera lite är vanligare än du tror. En undersökning som gjordes i Danmark tidigare i år visade att en av fyra män onanerar på jobbet, och att åtta procent av alla kvinnor brukar göra det. Läs mer om undersökningen här.