Lördag 27 Nov
Stockholm

Kvinna lockade med oralsex – skar av penis med kniv

Kvinnan kom på sin man med att vara otrogen och hämnades på värsta tänkbara sätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att komma på sin man eller fru med att vara otrogen kan få den bästa att se rött och vilja hämnas. Den här historien är däremot långt över gränsen för vad man bör göra.

Paret bodde ihop och jobbade på samma resturang i Thailändska turistorten Pattaya innan kvinnan fick reda på mannens hemlighet.

Det började gå ett rykte bland vännerna att mannen, kallad Somchai, var otrogen. När kvinnan fick reda på att att den andra kvinnan var hennes bästa vän blev det för mycket.

Efter att konfronterat sin man låtsades frun förlåta honom och sa att hon skulle ge honom oralsex. Men istället för en skön stund plockade frun fram en kniv och skar snabbt av sin mans penis.

Kvinnan skar av så mycket att hon fick dåligt samvete och ringde till slut ambulans när hon förstod att det höll på att gå riktigt illa med Somchai. När sjukvårdspersonal kom på plats satt mannen på trappan utanför huset helt blodig.

Trots läkarna snabbt försökte rädda situationen är det ännu för tidigt att säga om Somchai kommer få några framtida men av händelsen. Polisen kommer hålla förhör med mannen när han mår bättre.

En annan som kom på sin kära med att vara otrogen var den här killen, han hämnades med att dra ner flickvännens trosor mitt framför McDonalds.

Kommentera
Kopiera länk
Dela