Kvinna lockade med oralsex – skar av penis med kniv

Kvinnan kom på sin man med att vara otrogen och hämnades på värsta tänkbara sätt.


Att komma på sin man eller fru med att vara otrogen kan få den bästa att se rött och vilja hämnas. Den här historien är däremot långt över gränsen för vad man bör göra.

Paret bodde ihop och jobbade på samma resturang i Thailändska turistorten Pattaya innan kvinnan fick reda på mannens hemlighet.

Det började gå ett rykte bland vännerna att mannen, kallad Somchai, var otrogen. När kvinnan fick reda på att att den andra kvinnan var hennes bästa vän blev det för mycket.

Efter att konfronterat sin man låtsades frun förlåta honom och sa att hon skulle ge honom oralsex. Men istället för en skön stund plockade frun fram en kniv och skar snabbt av sin mans penis.

Kvinnan skar av så mycket att hon fick dåligt samvete och ringde till slut ambulans när hon förstod att det höll på att gå riktigt illa med Somchai. När sjukvårdspersonal kom på plats satt mannen på trappan utanför huset helt blodig.

Trots läkarna snabbt försökte rädda situationen är det ännu för tidigt att säga om Somchai kommer få några framtida men av händelsen. Polisen kommer hålla förhör med mannen när han mår bättre.

En annan som kom på sin kära med att vara otrogen var den här killen, han hämnades med att dra ner flickvännens trosor mitt framför McDonalds.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

Rysslands biträdande försvarsminister gripen

Rysslands biträdande försvarsminister Timur Ivanov har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.