Uppfinningen gör succé på internet - är det här årets bästa pappa?

- 16/06/2016, 13:36 -

Det här är så sött att vi inte vet var vi ska bli av!

Att låta barn vara barn är en riktigt bra grej men ibland kan det vara svårt att leva upp till den grejen som förälder. Nu har en pappa i brittiska West Sussex gjort det förmodligen bästa försöket någonsin.

Wayne Nuttall, 47, såg något helt fantastiskt på väg hem från jobbet. En pappa hade byggt en vagn till sin sons elbil och sonen fick helt enkelt ge pappa lift. Så fint! Vi kan bara gissa hur stolt och hur roligt den lille pojken tycker det här är.

Efter att Wayne lagt upp klippet på Facebook började dock vissa klaga på att pappan var oansvarig som lät sin son köra runt med bilen så där. Då kom det fram att pappan egentligen var den som hade kontroll över den lilla röda bilden med en fjärrkontroll. Det gör hela historien ännu vackrare!

Glöm inte att låta barnen vara barn!

Gillade du det här så kommer du nog gilla den här lille killen som kör en RIKTIG bil. Sen är det ju alltid roligt med barn som skojar med sina föräldrar, som den här killen när han var ute och körde bil och pappan inte förstod varför alla tutade så mycket. Hysteriskt roligt!